Hoe maak je een YouTube-account op je apparaat?

Als u ook problemen ondervindt bij het maken van een YouTube-account op uw apparaat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat we in deze blog u gaan begeleiden over het maken van een YouTube-account op uw apparaat, moet u de blog zorgvuldig lezen en de stappen één voor één volgen voor de juiste oplossing.

De stappen voor het maken van een YouTube-account worden hieronder beschreven. U moet dit doorlopen en als u problemen ondervindt terwijl u de stappen volgt, kunt u contact met ons opnemen voor hulp. We zijn er altijd om je te helpen. Neem dus gerust contact op met Youtube Klantenservice Nederland. Nu op weg naar de treden;

f:id:laralina679:20191021144045j:plain

maak je een YouTube-account op je apparaat
  • Voor de computer, het eerste bezoek aan youtube.com en vervolgens moet u zich vervolgens aanmelden. Voor aanmelden moet u rechtsboven gaan en dan moet u op meer opties tikken.
  • Daar vindt u een optie voor ‘Account maken’, tik erop en u hebt met succes een nieuw account gemaakt.
  • Voor Android moet u eerst de YouTube-app openen, vervolgens ziet u aan de rechterkant een optie voor het accountpictogram, tik erop. Dan moet je inloggen, dus tik erop en uiteindelijk moet je op het pluspictogram klikken om een ​​account toe te voegen.
  • Maar als u zich al hebt aangemeld bij uw Google-account, moet u op het account schakelen klikken en vervolgens op het account tikken. Zo hebt u met succes uw account op het Android-apparaat gemaakt.
  • Voor iPhone en iPad moet u eerst naar de YouTube-app gaan en vervolgens naar het accountpictogram gaan, daar klikken en vervolgens op Aanmelden tikken, als u een nieuw account maakt, dan tik op account toevoegen. Maar als je al bent aangemeld bij die specifieke app, moet je daarvoor naar de YouTube-app gaan. Vervolgens moet u op het accountpictogram klikken.
  • Ten slotte wordt verondersteld dat u op het account Account klikt en vervolgens moet u Account toevoegen kiezen. Maak uw nieuwe account door de details te geven.
  • Zo kunt u uw account in een mum van tijd succesvol op uw respectieve apparaten maken.

We hopen dat de bovenstaande informatie u helpt bij het oplossen van uw probleem. Maar als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je onze website bezoeken en kijken naar praktische blogs waarin je dergelijke gerelateerde blogs kunt vinden. U kunt ons ook bellen. En als u aarzelt om te bellen, kunt u direct live met ons chatten. YouTube Klantenservice netherland +31-202159958 staat altijd voor je klaar. Stop daarom met wachten en neem direct contact met ons op.

Bron